Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.2
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

9.6
Kasia D., 14-07-2019

Polecamy ....Byliśmy w domkach drugi raz i było pięknie, właściciel jeszcze dołożył wszelkich starań żeby wczasowicze czuli się naprawdę komfortowo.Polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi.

9.8
Alicja , 23-07-2019

Byliśmy z rodziną z dwójką dzieci. Miejsce super, dzieciaki mogli szaleć na zabudowanym placów zabaw. Domki czysciutkie, dużo miejsca. Spokój i cisza wokół gdyż domki są oddalone od zgiełku miejskiego niespełna 1km. Właściciel bardzo przyjemny. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi.

9.8
Katarzyna Krupa, 29-07-2019

Mega polecam! Właśnie wrocilismy z stamtad i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko jak w bajce! Dzieci zachwycone i my również. Jeśli wrócimy do Ustronia to na pewno tam. Właściciel bardzo sympatyczny. Dba o każdy szczegół żeby goście byli zadowoleni. Na powitanie miła niespodzianka:) polecam z czystym sumieniem

10.0
Ewa Wojtyra, 07-08-2019

Super miejsce. Domki czyste i zadbane. Na zewnątrz ogrodzony plac zabaw dla mniejszych dzieci, a dla starszych stoły do gry w piłkarzyki i ping ponga (W pochmurne dni bardzo przydatne). Właściciel bardzo miły i pomocny. Okolica bardzo spokojna. Do plaży spacerkiem idzie się ok 15 minut. Bardzo polecam to miejsce.

9.8
Anna Królczyk, 12-08-2019

Mogę z czystym sumieniem polecić domki na leśnej.Jesteśmy bardzo zadowoleni, córka również podobał się jej plac zabaw - trampolina. Super miejsce jeżeli ktoś chce po prostu odpocząć w ciszy. Do plaży jest około 15 minut spacerkiem w linii prostej. Właściciel bardzo uprzejmy i pomocny.

10.0
Monika Zielińska, 17-08-2019

NAJLEPSZE miejsce na wakacje, piękne domki, czyściutko, wszystko bardzo zadbane, super plac zabaw dla dzieciaków, świetlica, grille i to wszystko do dyspozycji gości bez ograniczeń. Do plaży spokojnym spacerkiem 15 min piękną drogą leśną bez zgiełku i przeciskania się między ludźmi. Gospodarz bardzo miły, pomocny i dbający o najdrobniejszy szczegół. Z takiego miejsca nie chce się wyjeżdżać. Wrócimy tam na pewno. Jeśli nad morze to tylko TU.

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 07-06-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 9 15 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 8 13 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 12 18 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 15 17 °C